Tерористи во Сирија активирале експлозив додека е обидувал да направи “селфи”фотографија (ВИДЕО)

Група терористи во Сирија случајно активирале експлозив додека еден од нивните членови се обидувал да направи “селфи”фотографија.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=sJkPndUGaSw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *