ПРИЈАВУВАЊЕ УЧЕСТВО НА ТОРТИЈАДАТА ДО 9ти НОЕМВРИ

Во просториите на женскиот Центар – Бисера , сите заинтересирани за учество на натпреварот можат да се пријават , а пријавувањето ќе ѕтрае до 9-ти Ноември , а во хотелот Фламенго- поранешно Дончо на 14- ти ноември, (сабота) со почеток во 20 : 00 часот, ќе се одржи 20- та по ред „ Тортијада “ во организација на Ж.Ц.- Бисера
И оваа година манифестацијата има натпреварувачки карактер. Учество во натпреварот ќе земат слаткарници од Охрид и регионот како и жени – аматери

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *