ВО ТЕКОТ НА НОЌТА УНИШТЕНИ ПОВЕЌЕ СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ НА УЛИЦАТА ”ЛАЗО ТРПОСКИ”

Непознати сторители вчеравечер ги оштетиле сообраќајните знаци на улицата Лазо Трпоски.
Овие “активности” се и смешни и трагични, Ваквите навики на охриѓани не можат да се прилагодат на новиот начин на функционирање на градот. Општина Охрид прави напори да го заштити јавното добро, и продолжува со ставање ред – во овој случај со сообраќајниот хаос кој што владеел и во минатиот период на територијата на општина Охрид, но оваа појава станува премногу честа.

i

iii

ss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *