НА “БУЛЕВАР ТУРИСТИЧКА” – НОВИ УЛИЧНИ СВЕТЛА

На булеварот „Туристичка“ старите жолти светилки денеска се заменуваат со нови улични сијалици кои ќе светат во бела светлина.
Поради потребите за замена на светилките, на автопатот поставени се соодветни сообраќајни знаци на коловозот за безбедност во сообраќајот.

bul.turist.

turist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *