НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА СЕ ПОСТАВУВА ВО С. ЛЕСКОЕЦ

Денеска работна единица на Водовод – Охрид, со цел за подобрување на водоснабдувањето екипи, започнаа со изведба на нова водоводна линија во село Лескоец.

vodovodna_linija_leskoec_400

Проектот кој се реализира во соработка со Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици при општина Охрид ќе се реализира во три фази од кои првата во должинаод 500 метри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *