(ФОТО) Кинески државјанин се истумба на несудениот автопатот Охрид – Кичево

Возило управувано од државјанин на Кина се истумбало на кров на територијата на Општина Дебрца, на несудениот автопат кој е во вечна градба. Кинескиот државјанин поминал без повреди и сам побарал помош по несреќата.

извор: Охрид 1