Собраќајна несреќа во влезот на Песочан

Сериозна несреќа се случи на автопатот Струга- Кичево во близина на селото Песочан , каде што три лица се здобиле со сериозни повреди .Несреќата се случила помеѓу автомобил тип “мерцедес” со ознаки на Скопје со камион од Тирана  кој патувал во насока на Кичево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *