Пецаков: Завршивме со изградба на уште едно детско игралиште

Завршивме со изградба на уште едно детско игралиште. Во Елшани заврши изградбата на комплетно ново детско игралиште, кое е опремено со соодветни детски реквизите и е поставена специјализирана гумена подлога.
Продолжуваме и во наредниот период со реализација на програмата за изградба и одржување на детски и спортски повеќенаменски игралишта, пишува во својата објава на ФБ градоначалникот Кирил Пецаков.