ОД ДЕНЕСКА СООБРАЌАЈОТ НА БУЛ. ”СВЕТИ НАУМ ОХРИДСКИ” СЕ РЕГУЛИРА СО СЕМАФОРИ !

Сообраќајот на поранешниот автопат кај Рача, односно на Булеварот Свети Наум Охридски од денеска се регулира со семафори, со што заврши реконструкцијата на две крстосници на овој булевар

PostavuvanjeSemaforiRaca5-620x360

12178220_10206574929029634_2069444409_n

SemaforiBulSvNaumOhridski2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *