Ќебапчилницата „Вкусно“, добитник на Сертификатот за бонитетна извонредност на меѓународната бонитетна компанија CompanyWall

Нeма Охриѓанец, но ни туристи кои не пробале дел од асортиманот од Ќебапчичницата „Вкусно“. Храната од „Вкусно“ од сите е отценета со највисока отценка. Посетитетиле истата ја препорачуваат на сите кои ќе го посетат Охрид.

Дека клиентите се задоволни, потврда е и тоа што е Ќебапчичницата „Вкусно“ е добитник на сертификат кој потврдува дека деловниот субјект е во групата компании со најдобра бонитетна оцена во Македонија. Ова значи дека „Вкусно“ ги исполнува сите критериуми за 2023 год и спаѓа во самиот врв на бонитена извонредност. Сертификатот е издаден во Лондон на 28.09.2023.

Инаку Сертификатот за бонитетна извонредност на меѓународната бонитетна компанија CompanyWall, која ја поседува најголемата база на деловни податоци за субјекти во Македонија и регионот, благодарение на кои има десетици илјади клиенти кои ги исполниле условите и го заслужиле овој престижен сертификат за успешно и сигурно работење.

CompanyWall има долгогодисна традиција на доделување сертификати за бонитетна извонредност на сите пазари во регионот (Македонија, Србија, Словенија, Хрватска, Црна Гора и Босна и Херцеговина).

Сертификат за бонитетна извонредност – огледало на успехот!

Сертификатот за бонитетна извонредност е официјално признание за постојано и сигурно деловно работење. Истражувањата на пазарите покажуваат дека носителите на CompanyWall Business сертификати работат постабилно, прогресивно постигнуваат одржлив успех и се препознаваат меѓу себе на национално и меѓународно ниво. Компаниите кои го поседуваат сертификатот формираат деловна мрежа од најуспешните во Република Северна Македонија и регионот и работат рамо до рамо со конкурентите од државите од Централна Европа.

При доделувањето на прецизна оценка и сертификат се раководи од критериуми како што се временскиот период кој субјектот го има поминато во блокада, даночните и други долгови, главните и споредните активности и ликвидноста, односот на приходите во јавниот и приватниот сектор, како и многу други.