Пецаков: Деновиве се одвиваа градежни активности за асфалтирање на крак од улицата „Мирче Ацев“

Деновиве се одвиваа градежи активности за асфалтирање на крак од улицата „Мирче Ацев“.
Овој крак неколку години беше во мошне лоша состојба и претставуваше реален проблем на граѓаните. Во комуникација со нив го обележавме како приоритет асфалтирањето на кракот и го реализиравме, пишува во својата објава на ФБ, градоначалникот Кирил Пецаков.