Мицкоски: Никаква амнестија за криминалците!

Проблемот најголем е што тие што треба да се борат со криминалот, се поголеми криминалци и истите тие сакаат да ги амнестираат криминалците за да продолжат да бидат политичари криминалци.

Никаква амнестија за криминалците!

Е затоа на избори !

Треба да излезете на избори и да дадете поддршка, од вас зависи!, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во својата објава на социјалната мрежа на Фејсбук.

Фото: Архива