Пецаков: Со средства на Општина Охрид партерно се уредува улицата “Боро Шајн” кај НУ Завод и музеј

На улицата се поставуваат камени плочи додека претходно се постави нова водоводна линија со која се подобрува водоснабдувањето на жителите, пишува во својата објава на ФБ градоначалникот КирилПецаков.