ОУ. “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” – СО НОВ ЛИК

Учениците од ликовната секција на оснповното училиште СВ Климент Охридски,под менторство на наставникот Димитрије Ристески,започнаа со цртање и боење на дворот.

ø;
ø;

Како што истакнуваат од училиштето, целта е овој простор во кој учениците секојдневно го минуваат своето слободно време помеѓу часовите, да биде што попријатен и посреден.

ø;
ø;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *