Македонската Ракометната Репрезентација во Охрид

Македонската Машка Ракометната Репрезентација ги почна подготовките за бараж дуелите со Грција во Охрид . Поради проблеми со повреди нема да настапат Петар Ангелов на негово место е повикан Стефан Кимевски , исто така на подготовките подоцна ке се вклучат  Кирил Лазаров и Борко Ристовски поради настапи кон своите екипи .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *