Влегол во езеро па му се изгубило трага: Се бара 30 годишник

Денеска во попладневните часови во Центарот за управување со кризи- Куманово било пријавено дека маж влегол во водата на езерото кај браната Глажња, меѓутоа не излегол од истата.

Се работи за Ф.Р. од село Никуштак, на возраст од околу 30 години.

Сеуште трае потрага по лицето.