Пецаков: Започнаа активностите за асфалтирање на дел од улицата „Јордан Мијалков“

Денеска започнаа активностите за асфалтирање на дел од улицата „Јордан Мијалков“. Во оваа фаза предвидено да се асфалтираат 400 метри со ширина од 5,5 до 6 метри.
Градежните активности ги изведува АД „Илинден“, а финансиските средства се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, напиша во својата ФБ објава градоначаникот Пецаков.