Градоначалникот Пецаков повикува на заедничко снимање на втората сезона на „Тин камп“ во Античниот театар во Охрид

Ве покануваме на снимањето на познатата серија „Тинејџерски камп” (Дајте музика) на 2 јули од 19:30 ч. во Античкиот театар, каде ќе се одржи снимање на концерт со нашите познати хитови.
Ќе ни биде задоволство вие како публика да бидете дел од снимањето на втората сезона на „Тин камп”, пишува во својата објава на ФБ градоначалникот Кирил Пецаков.