Бобан Кочески — нов делегат од ОЕМУЦ ,,Св. Наум Охридски” во Собранието на млади на Општина Охрид

На ден 1.6.2023 г. беа верификувани мандатите на новите делегати и заменици-делегати во Локалното собрание на млади при Општина Охрид, во кое, Бобан Кочески, претставник од Младинската организација при ОЕМУЦ ,,Св. Наум Охридски” од Охрид, беше избран за еден од десетината други делегати од разни охридски организации за млади.