ФотоиВидео: ПОПЛАВЕНИ КУЌИ ВО НАСЕЛБА ЛЕСКАЈЦА

Градоначалнкиот Никола Бакрачески , Секретарот, Заменик Градоначалникот и екипи од локалната самоуправа попладнево беа на увид во населебата Лескајца каде поплавени беа 7 куќи од кои во две куќи забележани се сериозни последици ( оштетена е покуќнина , апарати за домаќинство и др. ). Моментално се влечи вода со пумпи , екипите на ЈП Нискоградба интензивно работат на затнатите цевки во улица Стив Наумов . 12092596_1633378406930249_1862004601_n 12106801_431933366998431_8898395569739776743_n 12107893_431933623665072_2977916327942114737_n g4555 12080891_1633378450263578_1183660175_n poplavaaaa 10 poplava 12 poplava 11 poplava 6 poplava 7 poplava 8 poplava 5 poplava 3 poplava 2 poplava 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *