ОХРИД ДОМАЌИН НА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА, ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ

Пригодни обраќања  имаа и градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцински и проф. д-р Иван Анастасовски  од Факултетот за физичко образование, спорт и здравје при Универзитетот Св. Кирил и Методиј од Скопје.