СДСМ Охрид : Утре 20 мај ,повторно помеѓу Охриѓани

📍Утре, повторно помеѓу охриѓани ✊️

Потпретседателот на СДСМ, Фатмир Битиќи, заедно со нашите пратеници од Охрид во македонското собрание како и локалното раководство, #рамодорамо со нашите сограѓани од Кошишта.
Ќе разговараме за економските политики и влогот на земјава за да се одржи стабилна економска состојба 👏

Извор : СДСМ Охрид