Охриѓанката Марија Младеноска го освои првото место на регионалниот натпревар „Вива музика“

Ученичката Марија Младеноска од IV-5 клас, под менторство на проф. Љупчо Аслимоски, го освои првото место на регионалниот натпревар „Вива музика“.

– Со освоени 100 поени таа обезбеди учество на државното натпреварување, информираат од СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ од Охрид.