Одигран Бајрамскиот традиционален турнир во мал фудбал

Вечерва заврши турнирот во мал фудбал во организација на Општина Охрид и Здружението на Египќаните Пирамида Зем , турниротсе одржа во спортската сала  на ОУ . Григор Прличев Охрид .

Фламенго беа најдобри , додека зад нив се пласираа екипите на Пирамида , ,Железничка ,Б7 , икс тим …….

Најдобар стрелец на турнирот Гезим Далип со постигнати 9 гола ,
Најдобри голмани Адријан Арслан и Адријан Селман .
Фер плеј екипа Б7 – Сенат Рамадан .
Photo HJHJHJ Photo 1 JJHHJ Photo 1 JHJHJ Photo 1 HJJ Photo 1 HJHJ Photo 1 HJ

 

turnir 1111111111 Photo 1 056 turnir 46 turnirr 45 turnnn turnnn (1) dimitar

 

EKIPA 3 EKIPA 1 EKIPA 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *