По повод Велигден во недела бесплатен паркинг низ Охрид

ЈП “Билјанини Извори” по повод големиот христијански празник “Велигден” донесе одлука на ден 16. 04. 2023 година (недела ) користењето на услугите на јавниот градски простор со кој стопанисува да биде бесплатно за сите нејзини корисници.
ЈП “Билјанини Извори” на сите православни верници им го честита најголемиот христијански празник Велигден, со најискрени желби за добро здравје, бериќет и многу љубов.
За многу години!