Пецаков : Се реконструира игралиштето во ОУ. СВ Климент Охридски

Продолжуваат активностите за реконструкција на спортското игралиште во склоп на основното училиште “Св. Климент Охридски”.

Денеска се работи на отстранување на старата подлога и подготовка на теренот за поставување на нова специјализирана подлога.

Инфо и Фото : Фб . ГРАДОНАЧАЛНИК КИРИЛ ПЕЦАКОВ