СДММ ОХРИД : Секој вторник од 19 до 21 часот ве очекуваме со вашите предлози,идеи и сугестии

СДММ ОХРИД ГИ ИНФОРМИРА НА ЧЛЕНОВИТЕ , СИМПАТИЗЕРИТЕ , ПОДРЖУВАЧИТЕ ДЕКА СЕКОЈ ВТОРНИК ОД 19 ДО 21 ЧАСОТ ИМА ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ.

Драги членови, симпатизери, поддржувачи, сограѓани

Секој вторник од 19 до 21 часот, ЛК СДММ Охрид има отворени денови. Ве очекуваме со вашите предлози, идеи и сугестии.

Со почит,
ЛК СДММ Охрид

ИНФО И ФОТО : ФБ   ЛК СДММ Охрид