Пецаков: Започнаа активностите за обележување на хоризонталната сообраќајна сигнализација на територија на Општина Охрид

Започнаа активностите за обележување на хоризонталната сообраќајна сигнализација на територија на Општина Охрид.
Активностите се дел од програмата за работа на одделението за сообраќај.
Средствата за оваа намена изнесуваат 480 000 денари, пишува во својата ФБ објава градоначалникот Кирил Пецаков.