ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ – Градоначалникот денес на работа стигна со велосипед

По повод Европската недела на мобилност, која оваа година се одржува под мотото „Избери,промени,комбинирај“, Општина Охрид 22септември го прогласи за Ден без автомобили. Одбележувањето на Денот без автомобили започна во 10 часот и 30 минути со собирање на учесниците пред зградата на Општина Охрид.

 

12049625_427642077427560_4871280725516399886_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *