(ФОТО) Пецаков: Екипи на ЈП “Градски пазар” деновиве работеа на санирање на сидриштето кај каналот Студенчишта

Екипи на ЈП “Градски пазар” деновиве работеа на санирање на сидриштето кај каналот Студенчишта.
Во санацијата беше опфатено и премачкување со соодветна боја на дрвените површини. Премачкувањето се врши со цел подолгорочна заштита на дрвените површини и разубавување на изгледот на пешачката патека, напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.