Пецаков: Денеска се асфалтираше патниот правец Охрид – с. Орман кај Алтанин мост

Денеска се одвиваа градежни активности за асфалтирање на патниот правец Охрид – с. Орман кај Алтанин мост.
Оваа делница беше оценета од страна на службите како критична и веднаш се пристапи кон санација.
Од понеделник активностите за асфалтирање продолжуваат на улица “Никола Петров Русински” во урбана заедница Воскс – Даљан, напиша на својот фБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.