Највкусниот донер во Охрид – Food Station PEYTOS

Вистински Донер од пилешко месо , специјалитет со кој  ќе се нагостите и ќе барате уште !

Во комбинација со помфрит или салата нема таков кој ке може да одолее .

Додајте и малку сос по желба за подобар вкус и уживајте !!!

Food Station * PEYTOS* се наоѓа до waiikiki .