Пожар на Бул. Туристичка кај плаво белите згради

Гори цела зграда , нема информации за причините поради кои избил пожарот ,Повеќе информации во текот на денот .

 

zgradaa 111111

zgrada 3 zgrada 23 zgrada 44444444

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *