Камиони прават застој и колони

Камион заглави помеѓу автомобилите поради што се создаде колона речиси по целиот Булевар Туристичка . Очигледно не се почитуваат прописите за товарните возила .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *