Сообраќајка во Охрид: Младоженец и невеста тешко повредени

Младоженците се враќале од свадбената веселба кога младоженецот изгубил контрола над возилото. Тој е тешко повреден, а невестата, која е бремена, поминала со полесни повреди, објави Вечер.

Пред помалку од половина час на патот од Свети Наум кон Охрид се случи тешка сообраќајна незгода, во која настрадаа младоженец и невеста.

Враќајќи се од свадбената веселба, од засега неутврдени причини, младоженецот изгубил контрола над возилото, возилото се извртело неколку пати и удрило во бандера крај патот.

 

eden

dva

tri

 

tiricey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *