Пецаков: Означивме успешен почеток на 43. Илинденски пливачки маратон

Означивме успешен почеток на 43. Илинденски пливачки маратон.
Се плива од Горица до Градското пристаниште во должина од 2,5 километри. Пријавени се 44 пливачи кои ќе пливаат во две категории мажи и жени. Покровител на маратонот е Општина Охрид.
Им посакувам мирни води и успех на сите учесници, напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.