Турнир во мал Фудбал ,, Илинден 2015”

Прв Турнир во мал Фудбал ,, Илинден 2015” – Оровник . Почетокот на Турнирот ке биде 13 Јули додека финалниот натпревар ќе биде на 2ри Август , по повод празник Илинден . Пријавувањето на екипите ке биде до 11.07 .2015 (сабота) до 22 :00 часот кај лицата Маријан Лошкоски 078/456-786 и Никола Таноски 078/342-233 Ilinden Plakata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *