OХРИД ПОВТОРНО ПРОМОВИРАН ВО СВЕТСКИТЕ ТУРИСТИЧКИ МАГАЗИНИ И СПИСАНИЈА

По одржувањето на промотивната тура Охрид 2015 позитивните ефекти од настанот со несмален интензитет се чувствуваат и денес. 
По објавените репортажи во словенскиот и турскиот магазин “Ревија Хоризонт“ и “Глобер“, Охрид повторно се најде во реномираното списание…

Ohrid Turisticki svet - 1

Ohrid Turisticki svet - 2 Ohrid Turisticki svet - 3 Ohrid Turisticki svet - 4 Ohrid Turisticki svet - 5 Ohrid Turisticki svet - 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *