Петок 3.Јули 2015 ке се одржи изложба под името ,, Гласот на уметноста на Балканот ”

3.Јули 2015 – Петок со почеток во 18 : 30 часот во Музејската зграда Робевци ке се одржи изложба под името ,, Гласот на уметноста на Балканот ”

dsdgu (1) dsdgu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *