(ВИДЕО) Синот на легендарниот Џеват Рамаданоски тргна по стапките на својот татко

Бајрам Рамаданоски, син на живата легенда на охридската градска и кафанска музичка сцена Џеват Рамаданоски сними песна насловена како „Има ли надеж за нас“. Аудио од песната веќе се врти на Јутуб, а Рамаданоски џуниор тргнува по стапките на својот татко преку новите начини за контакт до публиката – интернетот и социјалните мрежи.

Преслушајте ја „Има ли надеж за нас“