Од 29.06.2015 год. комуналниот отпад ќе се подига од 06.00 часот

Ј.П.„Охридски Комуналец„-Охрид ги известува корисниците на своите услуги – физички и правни субјекти, дека во периодот 29.06.2015 год. до 31.08.2015 год. комуналниот отпад ќе се подига од 06.00 часот наутро.

Овие активности се спроведуваат со цел за време на  туристичкиот шпиц нивото на услужната хигиена да се одржи на највисоко ниво. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *