Се поставуваат коловозни ивичњаци на патот кај населба Рача

Денес, 15.06.2015 година, екипите на ЈП “Градски Гробишта” Охрид продолжуваат со започнатиот  работен зафат за градба на тротоар на ул. 15-ти Корпус на потегот од поранешната фабрика ”Застава” до бензиската  Макпетрол кај Градските Гробишта во Охрид.

Воедно денес, се започна и со поставување на коловозни ивичњаци – рабници на патот кај населба Рача

рача

рача (1) рача (2) рача (3) рача (5) рача (6) рача (7) тротоар на 15ти Корпус тротоар на 15ти Корпус (1) тротоар на 15ти Корпус (2) тротоар на 15ти Корпус (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *