Фото : Полуматурантите од ОУ„Св. Наум Охридски “ Пештани ја прославија полуматурата

Pestani web 6

pestani web 3 Pestani web 4 Pestani web 5 Pestani web 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.