ПУТИН ВО ВОНРЕДНОТО ОБРАЌАЊЕ ЈА СПОМНА И МАКЕДОНИЈА !

Путин во своето вонредно обраќање ја спомена и Македонија , која заедно со Црна Гора неодамна станаа членка на НАТО и со тоа Алијансата се приближува кон границата со Русија.

Видео :