Фото : Полуматурантите од „Св. Климент Охридски “ го прославија завршувањето на основното образование

Фото : Полуматурантите од Основното училиште „Св. Климент Охридски “го прославија завршувањето на основното образование.

polumatura 1 Polumatura 2 Polumatura 3 Polumatura 4 Polumatura 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *