(ВИДЕО) Теа Таировиќ – Се обрати со порака до сите МАКЕДОНЦИ

Теа Таировиќ предизвика скандал откако познатата народна македонска песна „Македонско девојче“

ја испеа со следните стихови:

Нема Нема поубаво девојче од Бугарче…….

Во видеото Теа бара извинување и кажува дека во нејзиниот нов Албум ќе има и песна со наслов ” Македонија ”