Зоран Заев бара мито од 200.000 евра! (ВИДЕО)

Заев е фатен жив на дело како бара пари за мито. На видео снимката која се појави на Јутјуб каналот кристално јасно се гледа и слуша дека Зоран Заев бара мито од 200 000 евра .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *