УМС на ВМРО-ДПМНЕ Охрид со акција за расчистување на излетничките места во Охрид

Фото : УМС на ВМРО ДПМНЕ Охрид, денес спроведе акција за расчистување на излетничките места во Охрид после првомајските празници.

Vmro 1 Vmro 2 Vmro 3 Vmro 4 Vmro 5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *