Странски државјанин настрада при пад од зграда во центарот на Охрид

Странски државјанин, неофицијално Американец, попладнево околу 16:00 часот настрада при пад од зграда во строгиот центар на Охрид, кај старата автобска станица.

Лицето е на воздраст помеѓу 60 и 65 години.

Во моментов јавен обвинител и СВР вршат истрага со што ќе се утврдат причините за овој немил настан.

Наскоро повеќе информации !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *