ФОТО: Фотографијата која го обиколи светот

Кучиња кои со чинија во забите чекаат во ред за да го добијат својот оброк- ова е призор кој не се гледа секој ден. Но, во Кина ова е глетка која често може да се затекне.

Полициските кучиња во Кина најверојатно се најсоцијализирани, ако се суди според оваа фотографија која го обиколи светот.

Тие во редица, мирно и сталожено чекаат да дојдат на ред за да им се наполни чинијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *